Køkkenhave – Velkommen til en usædvanlig blog

Tak, merci, thanks… fordi du læser med… Jeg brænder virkelig (ikke bogstaveligt) for at starte denne historie.

Jeg, Anders Guldberg, har en krystal klar idé og en mission; Du vwulffmorgenthaleril få det bedste indhold på nettet om køkken(&)haven, ikke noget douchebag*-blog-halløj, men en serie inddelt i sæsoner med alt fra frø i jord til have på bord. Ligeså meget som jeg ønsker at teste; fejle og fejre succeser med køkkenhaven og bringe det på tallerkenen, ligeså meget ønsker jeg, at dette bliver en story-telling, spredt ud over flere sæsoner og at vi sammen kan opbygge noget nyt. Intet mindre.

Velkommen til Sæson 1 !!!

//Anders Guldberg

* Definition af douchebag – Someone who has surpassed the levels of jerk and asshole, however not yet reached fucker or motherfucker.

PS. Du får lige mine tanker om dig og mig…

Dig (aka læseren)

Du deler formentlig en sund, men ikke fanatisk interesse for at dyrke haven mhp mandag-tirsdag-onsdag-torsdag-fredag-lørdags-søndagsmaden. Du har en klassisk parcelhusgrund eller en lille byhave, hvor du drømmer om, at høste lidt grønt.

Passer beskrivelsen på dig?

Ja – velkommen

Nej – du bør du holde dig langt væk

Måske – tja… du får måske en rigtig fin historie..

Mig (a.k.a. måske den kommende KøkkenHavens Jamie Oliver)

Anders Guldberg 37 år, tilfældigvis ejer af et parcelhus med tilhørende have. Bl.a. ivrig Podcast lytter; amatør havemand (mest fordi jeg elsker at være amatør kok, og hvad er bedre at dyrke sine ingredienser selv?); iværksætter; musiker og uddannet farmaceut (og nej – jeg arbejder ikke på apotek).

På matriklen har jeg: to unger – Freja og Bjørk (min kone, B, prøver med alle kneb at lokke mig til at vi skal have 3´eren); et gennemsnitligt hus; en gennemsnitlig have, hvor jeg vil dyrke ikke-gennemsnitlig spiselig natur. Brænder for Tips, Tricks, Historier og så har jeg allerede en vild (og lidt sindssyg) plan for sæson 2, men f’ørst…. Velkommen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.